Zagrebačka banka ima novu uslugu, osobito će se svidjeti vozačima

Autor: Poslovni.hr , 04. rujan 2024. u 10:51
Foto: Zaba

Zaba m-parking uvodi u suradnji s tvrtkom Bmove, a klijenti usluzi pristupaju na početnoj stranici m-zabe.

Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj, kontinuirano unaprjeđuje m-zaba on-line bankarstvo kroz integriranje novih, naprednih mogućnosti, a od sada je putem nje omogućena usluga m-parking. Parkiranje je trenutačno moguće platiti u 40 gradova, za sve zone i vrste karata, ovisno o dostupnosti i zonama pojedinog grada.

Zaba m-parking uvodi u suradnji s tvrtkom Bmove, a klijenti usluzi pristupaju na početnoj stranici m-zabe. Prilikom prvog korištenja, uslugu je potrebno najprije aktivirati unosom osnovnih podataka o vozilu, što omogućava buduće jednostavno plaćanje parkinga. Potom je potrebno je unijeti grad i zonu ili je umjesto toga moguće odabrati opciju Lociraj me te će aplikacija automatski ispuniti podatke za klijentovu zonu parkiranja i grad. Naposljetku, potrebno je odabrati željeno trajanje parkiranja i kliknuti na Kupi kartu.

Više od 600 tisuća klijenata svakodnevno koristi on-line bankarstvo putem m-zabe, što nas motivira da nastavimo ulagati u aplikaciju kako bi ona bila sigurna i jednostavna za korištenje, te ujedno postala sveobuhvatna platforma i središnje mjesto za sve situacije u koje su uključena financijska sredstva. Zadovoljstvo nam je što smo novom opcijom omogućili našim klijentima da brzo i jednostavno plaćaju parkirališne karte, u samo nekoliko koraka“, istaknuo je Ivan Hećimović, direktor Alternativnih kanala Zagrebačke banke.

Prednost usluge jest i da klijent ne treba paziti kada mu istječe parkirna karta, već će pravodobno primiti obavijest na svoj mobilni uređaj o isteku te će, po potrebi, moći produljiti parkiranje. Također, svi plaćeni računi za parkiranje bit će dostupni na jednom mjestu, a potrebno je samo odabrati Povijest.

Komentirajte prvi

New Report

Close