Productive stvorio zajednicu koja okuplja globalne stručnjake

Autor: Poslovni.hr , 17. kolovoz 2023. u 11:05
PD

Kompanija Productive, koja se bavi razvojem softvera za agencije, a koji koristi više od tisuću agencija diljem svijeta, pokrenula je zajednicu Bold. Ova je zajednica zamišljena kao mjesto razmjene ideja i savjeta agencijskih stručnjaka iz svih industrija, a sudjelovanje u njoj je, trenutno, besplatno.

Stručnjaci iz domaće tehnološke kompanije Productive, koji se posljednjih devet godina bave isključivo agencijama i njihovim potrebama, odlučili su stvoriti Bold, zajednicu koja će okupljati iskusne stručnjake iz agencija svih vrsta i veličina u svijetu. Bold je zamišljen kao mjesto gdje će se razmjenjivati savjeti i ideje o svemu što u praksi i svakodnevici čini život agencijskih stručnjaka, bez obzira na to u kojoj industriji radili.

“Na svakodnevnoj bazi u Productiveu se bavimo načinom rada agencijskih stručnjaka i njihovim suočavanjem s izazovima na svim razinama. Primijetili smo da većina zapravo ima vrlo slične probleme i izazove u radu. Bold smo odlučili pokrenuti jer želimo okupiti i spojiti ljude koji si međusobno mogu pomoći znanjem i iskustvom”, ističe Stjepan Šandor, iz Productivea.

Praktično, objašnjavaju, Bold je online zajednica u kojoj će se razmjenjivati ideje, savjeti i izazovi s kolegama iz globalnih agencija, dijeliti materijali, raspitati o novim načinima poslovanja… Komunikacija će se isprva odvijati na pojedinim kanalima na Slacku, a u planu su i webinari, kao i druženja uživo.

“Ideja o ovakvoj zajednici razvija se već gotovo dvije godine, a naziv Bold, odnosno odvažan, smo izabrali jer znamo koliko hrabrosti i stava treba za vođenje uspješne agencije i ostvarenje zadanih ciljeva, a posebno za vođenje zaposlenika. Bold je trenutno potpuno besplatan na globalnoj razini i nadamo se da će postati središnje mjesto razmjene ideja agencijskih stručnjaka”, ističe Marija Kata Vlašić, koja s pozicije specijalista za marketinški sadržaj kreira sadržaj koji informira, educira i inspirira agencijske stručnjake.

Komentirajte prvi

New Report

Close