Novi nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav održao osnivačku sjednicu

Autor: Objava za medije , 17. travanj 2013. u 12:39
Photo: Tatjana Tadic/Poslovni dnevnik/PIXSELL

Nadzorni odbor je imenovao i članove Komisije za reviziju, Komisije za imenovanja i nagrađivanje te Komisije za strategiju.

Nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na svojoj je osnivačkoj sjedici za predsjednika imenovao dr. Mihaela Permana, a za zamjenika predsjednika mag. Jovana Lukovca. Članovi Nadzornog odbora imenovali su i članove Komisije za reviziju, Komisije za imenovanja i nagrađivanje te Komisije za strategiju.

Nadzorni odbor, koji čine Aleš Živkovič, dr. Rok Strašek, dr. Mihael Perman, dr. Žiga Andoljšek, Blaž Šlemic i mag. Jovan Lukovac kao predstavnici dioničara te Branko Gorjan, Miran Krštinc i Peter Celar kao predstavnici radnika, sastao se danas na osnivačkoj sjednici. Članovi Nadzornog odbora izabrali su novog predsjednika Nadzornog odbora Zavarovalnice Triglav. To je Mihael Perman. Za zamjenika predsjednika imenovali su Jovana Lukovca.

Nadzorni odbor je imenovao i članove Komisije za reviziju, Komisije za imenovanja i nagrađivanje te Komisije za strategiju. Kao predjsednika Komisije za reviziju imenovan je mag. Jovan Lukovac, a kao članovi imenovani su dr. Žiga Andoljšek, Aleš Živkovič i Branko Gorjan. Komisiju za imenovanja i nagrađivanje voditi će Blaž Šlemic kao predsjednik, a članovi su dr. Mihael Perman i Miran Krštinc, dok će predsjednik Komisije za strategiju biti dr. Rok Strašek a članovi mag. Jovan Lukovac i Peter Celar.

Predviđa se da će vanjski članovi pojedinačnih komisija biti imenovani na slijedećoj sjednici Nadzornog odbora koja će se održati 26. 4. 2013.

Komentirajte prvi

New Report

Close