Rijekatekstil izdao tri milijuna eura obveznica

Autor: Poslovni dnevnik , 01. listopad 2024. u 15:55
Majda Uremović, članica Uprave Rijekatekstila i Vedrana Jelušić Kašić iz PBZ-a/PD

Ugovor o suradnji potpisale su uime Rijekatekstila članica Uprave Majda Uremović te Vedrana Jelušić Kašić, članica Uprave PBZ-a.

Svega nekoliko dana nakon prethodnog, Privredna banka Zagreba (PBZ) ponovno je sudjelovala u korporativnom izdanju obveznica. Riječ je o izdanju tri milijuna eura vrijednih mini obveznica Rijekatekstila čime je ta tvrtka postalo treća u samo tri mjeseca koja se odlučila na taj korak.

“Mini obveznice dospijevaju 2031. s ukupnom nominalnom vrijednošću od tri milijuna eura. Rijekatekstil se kao etablirani lider u modnoj maloprodaji odavno povezuje uz kvalitetnu odjeću i renomirane svjetske brendove. Osim maloprodaje, važnu ulogu tvrtka ima i u sektoru nekretnina kao ključni posrednik za transakcije kupnje i najma”, ističu iz PBZ-a.

Ugovor o suradnji potpisale su uime Rijekatekstila članica Uprave Majda Uremović te Vedrana Jelušić Kašić, članica Uprave PBZ-a.

“Pozitivan trend rasta interesa hrvatskih malih i srednjih poduzeća za alternativne mogućnosti financiranja vidljiv je kroz tri izdanja mini obveznica u samo tri mjeseca”, istaknula je Jelušić Kašić. 

Komentirajte prvi

New Report

Close