RBA Start&Go paket besplatan je prva tri mjeseca, a nakon što ga ugovore, klijenti dobivaju 30 eura na tekući račun

Autor: Promo , 11. listopad 2024. u 15:34

Ovu pogodnost moguće je iskoristiti sve do 31. prosinca 2024. godine.

Odlične vijesti za sve koji u Raiffeisen banci žele ugovoriti RBA Start&Go paket: potpuno je besplatan prva tri mjeseca, a novi klijenti će na tekući račun dobiti i 30 eura nakon ugovaranja paketa.

Ovu pogodnost moguće je iskoristiti sve do 31. prosinca 2024. godine.

Svi koji odluče online otvoriti RBA Start&Go paket, uz njega dobivaju tekući račun s Mastercard debitnom karticom, mojaRBA mobilno i internetsko bankarstvo, mogućnost plaćanja mobilnim novčanicima i 50 % popusta na plaćanje on – line bankarstvom.

Sve to mogu napraviti brzo i jednostavno od kuće.

Potrebno je samo ispuniti online zahtjev, pripremiti osobnu iskaznicu i potvrditi identitet video – pozivom. Paket je nakon toga aktivan.

Klijenti u poslovnici mogu bez naknade zatražiti i dodatne usluge, odnosno multivalutni tekući račun s Visa debitnom karticom, dopušteno prekoračenje po tekućem računu te korištenje usluga od strane opunomoćenika.

Još jedna korisna informacija jest i da uz jedinstvenu aplikaciju RaiConnect, RBA svojim klijentima omogućava jednostavnu komunikaciju s bankarom (chat, audio ili video poziv), izmjenu dokumentacije na suvremen i praktičan način – s bilo koje lokacije, bez dolaska u poslovnicu. RaiConnect je dostupan uz sve RBA pakete tekućeg računa, a može se dogovoriti prilikom ugovaranja paketa, ali i naknadno.

Novi klijenti mogu sudjelovati i u programu preporuke „Prijatelji po računu“.

Kad ugovore RBA Start&Go paket tekućeg računa online i postanu RBA klijenti, dobivaju svoj aktivacijski kod za preporuku. Mogu ga podijeliti s prijateljima i preporučiti im RBA. Kad se netko od prijatelja prebaci u RBA, oboje dobivaju po 50 eura na svoje račune.

Svi detalji su na službenim stranicama banke.

New Report

Close