Preko paysafecarda 22% više plaćanja

Autor: Ana Blašković , 03. ožujak 2013. u 22:00
Michael Müller, predsjednik Uprave grupe

Prepaid bonovi za internetske transakcije sve veća konkurencija kreditnim karticama.

Austrijska paysafecard grupa, koja je u Hrvatskoj putem Tiskovih kioska distribuira prepaid bon kartice za internetska plaćanja, ostvarila je 22-postotni rast broja transakcija u prošloj godini, objavila je grupa.

U 2012. njihov je broj povećan za 10 milijuna u usporedbi sa 2011. što u prosjeku znači da se svake minute paysafecardom obavi više od stotinu plaćanja. Tijekom prošle godine austrijska kompanija proširila je poslovanje na pet tržišta; Kanadu, Tursku, Mađarsku, Maltu i Hrvatsku, te je danas je prisutna u 33 zemlje u svijetu. Širenje na nova tržišta u paysafecardu planiraju i u ovoj godini. "Želimo nastaviti rastući trend koji imamo posljednjih godina i realistično očekujemo nastavak dvoznamenkastog rasta broja transakcija", rekao je predsjednik Uprave paysafecard grupe Michael Müller.

"Naš rast pokazuje da se proizvod paysafecarda sve više koristi i smatra alternativom kreditnim karticama i drugim metodama plaćanja internetskih transakcija. Činjenica da i dalje ulazimo na nova tržišta u Europi i izvan nje pokazuje da vjerujemo u potencijal rasta proizvoda bez obzira na regiju", istaknuo je Müller. 

Komentirajte prvi

New Report

Close