Domaća hotelska grupa otvorila prvi luksuzni hotel u Njemačkoj

Autor: Poslovni.hr/Hina , 19. rujan 2024. u 16:14
Foto: https://www.arenahospitalitygroup.com/

Novi hotel smješten je u području Charlottenburg, u blizini kultne berlinske i trgovačke ulice Kurfürstendamm.

Domaća hotelska grupacija Arena Hospitality otvorila je svoj prvi luksuzni hotel Radisson RED u Njemačkoj, u Berlinu pod nazivom Radisson RED Berlin Kudamm, izvijestili su u četvrtak iz te grupacije.

Novi hotel smješten je u području Charlottenburg, u blizini kultne berlinske i trgovačke ulice Kurfürstendamm, a iz Arene ističu da je uređen u modernom i elegantnom stilu te da ima 133 dizajnirane sobe, ne navodeći pritom iznos investicije.

Za hotelski brend Radisson RED napominju da je prisutan u mnogim traženim urbanim destinacijama poput Cape Towna, Dubaija, Londona, Madrida, Beča i drugih te da u svijetu ima 90 takvih hotela koji rade ili se razvijaju u Europi, na Bliskom istoku, u Africi, Aziji i Pacifiku. To je ujedno i drugi Arenin hotel pod tim brendom, nakon što je početkom ove godine sličan otvorila u Beogradu.

“Otvaranje Radisson RED Berlin Kudamm, drugog Radisson RED hotela u portfelju Arena Hospitality Group, ispunjava nas ponosom. Uvjereni smo da će u Berlinu osvojiti goste koji traže moderan dizajn, udobnost i vrhunsku uslugu”, poručio je predsjednik uprave Arena Hospitality Group Reli Slonim. Naglasio je i da je to još jedna važna prekretnica u njihovoj viziji širenja i pružanja izvanrednih iskustava u različitim destinacijama.

Komentirajte prvi

New Report

Close