Vučić poručio EU: ‘Ako ćete nam slati pomoć ne šaljite 50 ili 100 tisuća eura!’

Autor: Agencija VLM , 17. svibanj 2014. u 11:27
Photo: Dino Stanin/Vecernji list

– Mjera oduzimanja čamaca ostaje na snazi – zapovjedio je vidno iznervirani Vučić.

Srpski premijer Aleksandar Vučić se prilično nediplomatski obratio Europskoj uniji na sjednici srpske vlade gdje se raspravljalo o alarmantnoj situaciji u poplavljenoj Srbiji i zaprijetio neka šalju pomoć "brže i više ako uopće misle slati pomoć".

– I nemojte nam slati 10, 20, 50 i 100 tisuća eura. Ako nam hoćete slati ozbiljnu pomoć, šaljite nam ozbiljnu pomoć. Potrebni su nam čamci i helikopteri. Mjera oduzimanja čamaca ostaje na snazi. Ova mjera ostaje na snazi, Dikoviću i Veljoviću, (načelnik Glavnog stožera VRS i ravnatelj policije, op.a.) o uzimanju čamaca i motora iz beogradskih marina sve dok je to potrebno za spašavanje djece i ljudi u Obrenovcu i svakom drugom mjestu. Poslije ćete im vraćati – zapovjedio je vidno iznervirani Vučić.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Iz ove katastrofe u BIH i SRB se vidi da nikoga ne zanimaju nekakve preventivne mjere jer su svi na vlasti zauzeti drpanjem u vlastite svrhe, posebno u BIH. BIH je vjerojatno zemlja s najvećim neredom na svijetu, a glavni problem je glumatanje funkcioniranja države koja uopće ne postoji.

potpuno nesposoban kada se treba suočiti s katastrofom

Potpuno neorganizirano i zakašnjelo spašavanje.

Kao što se vidi srpsku vojsku lako zaustavlja snijeg i voda.

A puna su mu bila usta kako njih ništa ne može iznenaditi.

Po načinu razmišljanja i djelovanja-čisti operativac brz i. Ne taktizira ni pimple- efikasan i surov po potrebi (poput Bandića). Zapravo u situaciji taman takav kakav je najkorisniji !Nema zamjerke ni na izjave prema neefikasnoj eu !

New Report

Close