U Luštica Bay ove godine ulažu 46 milijuna eura

Autor: Poslovni dnevnik , 13. siječanj 2016. u 21:59
Crna Gora je dobila novi gradić

Prošle godine prvi kupci uselili su u luksuzne stanove.

U projekt Luštica Bay dosad je uloženo 75 milijuna eura. Ove godine planirali smo ulaganja od 46 milijuna eura i očekujemo izgradnju 16 novih zgrada s ukupno 89 stambenih jedinica", rekao je za Pobjedu Daren Gibson, glavni direktor kompanije Luštica Development Tivat.

Prema njegovim riječima, prošla godina bila je vrlo uspješna za kompaniju Luštica Development Tivat. Izgrađeni su prvi stambeni objekti, prve su stambene jedinice predane na korištenje vlasnicima, čime je Luštica Bay postala nova zajednica na Jadranu.

"Dobili smo i povratne informacije o iskustvu naših klijenata koji žive u tim objektima da su dobili najbolju moguću suvremenu interpretaciju tradicionalnog crnogorskog grada koja je nastala kao rezultat naših napora da dizajnom, projektiranjem i gradnjom stvorimo održivu i ekološki prihvatljivu zajednicu", rekao je Gibson. Prodane su ukupno 154 stambene jedinice, uključujući vile i apartmane, kupcima iz 21 države. Među njima je najviše građana Rusije i Srbije, ali ima ih i iz Velike Britanije, Francuske, SAD-a, Švicarske, Libanona, Austrije, Hong Konga i drugih država.

Komentirajte prvi

New Report

Close