Industrija mesa Matijević, najveća srpska kompanija za proizvodnju mesa i mesnih proizvoda, uložila je 600.000 eura u proširenje i modernizaciju linije za pakiranje svježeg i oblikovanog mesa za roštilj. Svježe meso, ćevapčići i pljeskavice, strojno se oblikuju i automatski pakiraju u specijalne zaštićene posude.
Time se osigurava duže trajanje mesa, i to po najvišim standardima za kakvoću i sigurnost hrane. "Izlazeći u susret potrebama i željama naših potrošača, gotovi proizvodi, ćevapčići i pljeskavice u MAP posudi, ovih dana će biti dostupni kupcima po promotivnoj cijeni od 379 dinara (oko 24 kune) po kilogramu u svim trgovinama IM Matijević", kažu u kompaniji.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu