Inženjer uhićen na Plesu, prijeti mu bičevanje jer je ozlijedio oko menadžeru Yahooa

Autor: Poslovni.hr , 27. studeni 2012. u 11:44
EPA

U Interpolovu dokumentu se navodi da njemačkom inženjeru u Maleziji prijeti kazna do 20 godina zatvora, novčana kazna, ili bičevanje.

Felix Sebastian Gaiser je njemački građevinski inženjer koji je u Hrvatsku došao zbog poslovnih obaveza, a uhićen je prije nekoliko dana u Zračnoj luci Zagreb nakon što je otkriveno da se zbog nanošenja teške tjelesne ozljede nalazi na međunarodnoj tjeralici Malezije, piše Jutarnji list.

U Interpolovu dokumentu se navodi da njemačkom inženjeru u Maleziji prijeti kazna do 20 godina zatvora, novčana kazna, ili  bičevanje. Naime, Gaiser je prema malezijskoj optužnici u gradu Bangsaru u noćnom klubu u noći na 5. prosinca 2011. svojemu prijatelju, inače direktoru prodaje Yahooa u Maleziji, Ashvinu Dannyju Holtkampu staklenom kriglom ozlijedio oko, prenosi Jutarnji.

Gaiser je sve vrijeme postupka tvrdio kako je čitav događaj bio nesretan slučaj te je poricao krivnju za ozljeđivanje prijatelja. Nekoliko dana nakon događaja međutim malezijsko je pravosuđe protiv njega podignulo optužnicu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, djela za koje se prema malezijskom zakonu može izreći i kazna bičevanja. 

Komentirajte prvi

New Report

Close