Histerija oko ovog proizvoda ne jenjava, svi žele zaraditi

Autor: Poslovni.hr , 04. svibanj 2022. u 16:24
Foto: Unsplash

I na servisu Amazon, moguće je kupiti suncokretovo ulje različitih marki iz različitih zemalja

Histerija oko suncokretovog ulja u Njemačkoj ne jenjava, javlja Fenix magazin. Suncokretovo ulje koje po litru košta i do pet eura, stanovnici Njemačke od sada mogu kupiti i u drogerijama, kao i u bio marketima.

Suncokretovo ulje je dostupno u lancu drogerija Rossmannu, kao i u iD drogerijama. Cijena suncokretovog ulja u iD drogerijama iznosi 3.99 eura.

Građani tako imaju priliku uz kupovinu kozmetike, kupiti i suncokretovo ulje, koje je zaista traženo u Njemačkoj.

Osim u drogerijama, internet je pun oglasa u kojima se prodaju ulja. Primjerice na servisu Amazon, moguće je kupiti suncokretovo ulje različitih marki iz različitih zemalja.

Cijene na Amazonu zaista variraju. Primjerice pakiranje od osam litara suncokretovog ulja marke Olej se prodaje za 44,99 eura, što će reći da po litru košta 5,62 eura. Pakiranje od tri litre suncokretovog ulja košta 21 euro, odnosno sedam eura po litri.

Suncokretovo ulje Olitalia iz Italije se prodaje u pakiranju od 10 litara i ono košta 42,86 eura. Suncokretovo ulje Sora iz Rumunjske moguće je kupiti za 33,99 eura i to u pakiranju od šest litara. Slične su cijene i suncokretovog ulja iz Grčke.

Komentirajte prvi

New Report

Close