Mnogima omiljen namaz od lješnjaka iz talijanske tvornice Ferrera Rocher, ponovno je u žiži pozornosti.
U siječnju ove godine Ferrero se našao na udaru zbog palminog ulja koje je jedan od sastojaka ovog namaza, a ima kancerogena svojstva. Iako su iz tvornice tada poručili kako su njihovi svi sastojci za Nutellu ispravni i ispitani, "kraljica" Nutella opet je na "tepihu", prenosi Večernji list.
Ovaj put obožavatelji kritiziraju proizvođača zbog promjene recepta. Novim receptom povećao se udio mlijeka u prahu sa 7.5 na 8.7 posto, a dodan je i šećer te umjesto dosadašnjih 55.9 posto, sada sadrži 56.3 posto, piše The Mirror. Rezultat je slađa i "lakša" Nutella.
Cijeli članak pročitajte ovdje.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Vjerojatno najnezdraviji obrok na svijetu. Nevjerojatno je da ljudi to kupuju djeci.
a gdje je kazna zbog varanja kupaca?
Uključite se u raspravu