Iz popularne trgovine povlače se punjači, mogu izazvati požar

Autor: Poslovni.hr , 17. srpanj 2024. u 08:10
FOTO: IKEA

IKEA potiče sve kupce koji posjeduju VARMFRONT prijenosni punjač od 10 000 mAh (broj modela E2038) s oznakom datuma (YYWW) 2313, 2316, 2318 ili 2319, ili VARMFRONT prijenosni punjač od 5 200 mAh (broj modela E2037) s oznakom datuma (YYWW) 2318, 2319 ili 2322, da ga odmah prestanu upotrebljavati i jave se tvrtki IKEA kako bi dobili zamjenski proizvod ili puni povrat novca.

IKEA proizvodi razvijeni su uz strogi program procjene rizika i detaljno testirani kako bi se osiguralo da mogu izdržati izazovan test svakodnevnog života kod kuće te da su u skladu s važećim zahtjevima i propisima na svim tržištima na kojima IKEA posluje.

Unatoč tome, primijetili smo da određeni VARMFRONT prijenosni punjači mogu predstavljati opasnost od požara zbog greške u proizvodnji. Ova greška je izolirana za jedinice s prethodno spomenutim oznakama datuma. Stoga se ovi VARMFRONT prijenosni punjači povlače. Kupci koji posjeduju takav proizvod trebaju ga odmah prestati koristiti i kontaktirati tvrtku IKEA kako bi dobili zamjenski proizvod ili puni povrat novca.

VARMFRONT prijenosni punjači s drugim oznakama datuma nisu obuhvaćeni ovim povlačenjem.

VARMFRONT prijenosni punjači sa zahvaćenim oznakama datuma mogu se vratiti u bilo koju robnu kuću IKEA i tako ostvariti zamjenu proizvoda ili povrat cjelokupnog iznosa. Dokaz o kupnji (račun) nije potreban.

FOTO: IKEA

Za više informacija molimo da posjetite www.IKEA.hr ili se obratite tvrtki IKEA na broj 01/445-5444.

IKEA se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje može uzrokovati ovo povlačenje.

Komentirajte prvi

New Report

Close