Sustav za oporezivanje istaknuo Fonou na Siftedovoj listi

Autor: Mladen Miletić , 09. srpanj 2024. u 22:00
Davor Tremac, direktor i suosnivač startupa Fonoa, svrstanog među potencijalne jednoroge/PD

Fonoa je jedina hrvatska tvrtka koju je tri godine zaredom Sifted uvrstio u izbor najperspektivnijih europskih i izraelskih 100 B2B SaaS startupa.

Domaća tvrtka Fonoa prva je na svijetu razvila potpuno integriran sustav za oporezivanje globalnih transakcija, a među korisnicima njihovih usluga su brojne globalne digitalne platforme poput Ubera, Della, Netflixa, Lenova, Bolta, Glova, Zooma, Snapchata i mnogih drugih.

Fonoino inovativno rješenje i stalni rast treću godinu zaredom prepoznali su stručnjaci sa Sifteda, portala koji prati europsku startup zajednicu, a kojeg podržava Financial Times.

Fonoa je jedina hrvatska tvrtka koju je tri godine zaredom Sifted uvrstio u izbor najperspektivnijih europskih i izraelskih 100 B2B SaaS startupa.

“Ovo su odlične vijesti za nas. Naš proizvod olakšava poslovanje najvećim kompanijama na svijetu i jako je dobro prihvaćen i ocijenjen od strane klijenata. Koliko nam je važno mišljenje klijenata, toliko su važna i priznanja.

Njihov tim ulaže velik trud u kreiranje liste, imaju sjajan pregled svega što se događa na SaaS tržištu. Veliko hvala cijelom Fonoa timu”, istaknuo je Davor Tremac, direktor i suosnivač startupa.

Portal Sifted listom Rising 100 B2B SaaS startupa predviđa tko će potencijalno postati sljedeći jednorog na području Europe i Izraela. Analizu provode svake godine, a temelji se na nekoliko ključnih metrika, uključujući financijske pokazatelje tvrtki, snagu vlasničke strukture… Ovogodišnja lista broji tvrtke iz 19 zemalja.

Komentirajte prvi

New Report

Close