Smart Industry
Novo brendiranje

Schneider Electric predstavlja novo jedinstveno brendiranje za univerzalne serije kućišta – PanelSeT

PanelSeT postaje jedinstveni brend za sva podna i zidna univerzalna kućišta, posebno dizajnirana za zahtjevna unutarnja i vanjska industrijska okruženja.

Promo
01. listopad 2024. u 22:00
Foto: Shutterstock

Schneider Electric, Schneider Electric, globalni lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, najavljuje značajan korak naprijed prema održivosti s novom serijom PanelSeT. Nakon uspješnog lansiranja PanelSeT SFN, prvog dekarboniziranog čeličnog ormara koji smanjuje emisiju CO2 za 34%, Schneider Electric nastavlja svoju tranziciju prema održivijim električnim pločama.

Schneider Electric je stvorio jedinstveni brend za sve svoje univerzalne serije kućišta, dodajući nove vrijednosti održivosti, fleksibilnosti, pouzdanosti i učinkovitosti. Električna kućišta Spacial i Thalassa, koja više od 60 godina štite automatizaciju i električnu opremu u raznim radnim uvjetima, sada postupno preuzimaju novi identitet PanelSeT.

Spacial i Thalassa, povijesne serije kućišta Schneider Electrica, postupno će se preimenovati u PanelSeT.

PanelSeT postaje jedinstveni brend za sva podna i zidna univerzalna kućišta, posebno dizajnirana za zahtjevna unutarnja i vanjska industrijska okruženja. Ovi proizvodi će biti potpuno uključeni u premium obitelj SeT Series, vodeći portfelj za distribuciju energije i kontrolne motore.

Novo brendiranje usklađeno je s predanošću Schneider Electrica prema održivijoj budućnosti. PanelSeT ploče su proizvedene od recikliranih materijala, uključujući 50% recikliranog čelika za PanelSeT SFN, te korištenjem obnovljivih izvora energije. Također, proizvodi dolaze s ekološki prihvatljivijim pakiranjem, uključujući reciklirani karton i značajno smanjenje jednokratne plastike, te digitaliziranim uputama.

Novo brendiranje popraćeno novim dodanim vrijednostima održivosti, usklađeno s globalnom strategijom Schneider Electrica IMPACT.

Industrijska postrojenja koja proizvode PanelSeT proizvode su potpuno predana strategiji nulte emisije CO2, emisiju ugljika smanjila su za 49% do 2023. godine (opseg 1+2) u usporedbi s referentnom 2017. godinom.

Schneider Electric također teži fleksibilnosti s nizom opcija nabave, uključujući mogućnost dostave kućišta montiranog ili u kit verziji, kao i naprednim uslugama prilagodbe kao što su rezanje, bojanje, montaža dodataka, dimenzije i tretman za specifične primjene. PanelSeT odlikuje visoka otpornost u teškim uvjetima, uključujući industrijska okruženja, pomorstvo i transport.

Promjena započeta s prethodnim lansiranjem PanelSeT SFN, prvog dekarboniziranog čeličnog kućišta.

Učinkovitost PanelSeT-a naglašena je korištenjem softverskih alata za dizajn i konfiguraciju, što omogućuje kupcima uštedu vremena tijekom procesa izrade panela. PanelSeT je dizajniran kako bi pojednostavio i poboljšao iskustvo korisnika jednostavnim i jasnim imenom, pomažući kritičnim infrastrukturama u postizanju ciljeva održivosti i osiguravajući trajni utjecaj.

New Report

Close