Poslovni dnevnik na TikToku pokazao se kao pun pogodak: Video sadržaj pregledan više od milijun puta

Autor: Poslovni.hr , 20. svibanj 2024. u 09:56
Foto: PIxsell / Pixabay

Osim TikTok-a, i na ostalim društvenim mrežama Poslovni dnevnik već duže vrijeme bilježi sjajne rezultate.

Iako društvenu mrežu TikTok mnogi doživljavaju više ili manje kao izvor isključivog zabavnog sadržaja, Poslovni dnevnik je pokazao da su mladi itekako zaintererani i za poslovne vijesti u kraćoj video formi. Otkako smo, naime, krajem prošle godine naše vijesti odlučili ponuditi i publici na TikToku, video sadržaj PD-a bilježi fascinantnu broju od više od milijun pregleda!

@poslovnidnevnik

Nakon što se Poslovni dnevnik koji upravo slavi 20. rođendan uspješno profilirao kao relevantan izvor informacija i gospodarskih tema poslovne zajednice u print i online izdanju, posebno nam je drago da su i mladi zainteresiran za sadržaj koji nudimo, a bitno se razlikuje od većine toga što se u današnje vrijeme plasira preko društvenih mreža.

Informacije, analize i poslovne vijesti

Poslovni dnevnik na TikTok-u, naime, svakodnevno donosi aktualne informacije, analize, te korisne i servisne vijesti koje su u vrlo kratkom periodu privukle veći broj korisnika, pa smo tako od kraja prošle godine, osim spomenutih milijun pregleda, prikupili i gotovo 1.200 pratitelja uz 16.000 ‘lajkova’, 2.300 ‘šeranja’ i više od 2.100 komentara.

Odlične brojke i na ostalim društvenim mrežama

Valja naglasiti da većinu naše TikTok publike čini mlađa populacija (od 25 do 34 godine) koja je i više nego zainteresirana pronaći na jednom mjestu sve ključne poslovne novosti, te pravovremene informacije iz Hrvatske, regije i svijeta.

Osim TikTok-a, i na ostalim društvenim mrežama Poslovni dnevnik već duže vrijeme bilježi sjajne rezultate. Tako se na Facebooku približuje brojci od 200.000 pratitelja, na LinkedInu ih ima gotovo 42.000, na X platformi više od 17.000, a odnedavno smo prisutni i na Instagramu.

Zahvaljujemo svim čitateljima koji svojim angažmanom i komentarima na društvenim mrežama također sudjeluju u kreiranju ozbiljnijeg sadržaja za kojim, i više nego očito, u Hrvatskoj postoji velika potreba.

Subscribe on LinkedIn

Komentirajte prvi

New Report

Close