FOTO: Novi iPhone stigao u Hrvatsku, cijena mu je paprena

Autor: Poslovni.hr , 20. rujan 2024. u 11:14
20.09.2024., Zagreb - Hiljson Mandela, Tomislav Pancirov I Paula Sikiric predstavili su u iSTYLE trgovini u Arena centru nove modele Iphonea 16. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Objašnjeno je i kako će novi Appleov smartphone postupno dobivati značajke umjetne inteligencije gdje će biti čak i glasovni opisi fotografija koje snimamo,.

Novi iPhone 16 u Hrvatskoj će stajati od 1059,99 eura pa do 2.179,99 eura koliko stoji najmoćniji iPhone 16 Pro Max u svojoj najmoćnijoj verziji, kako je doznao Večernji list na prezentaciji novog Appleovog kultnog mobilnog uređaja u zagrebačkom iStyleu u Arena Centru.

Novi su iPhone predstavili Hiljson Mandela i influencerica Paula Sikirić, dvoje mladih ljudi za koje je pravilno procijenjeno da mogu dobro koristiti nove značajke iPhonea 16, a to je značajno poboljšano baratanje zvukom i fotografijom.

Objašnjeno je i kako će novi Appleov smartphone postupno dobivati značajke umjetne inteligencije gdje će biti čak i glasovni opisi fotografija koje snimamo, a zbog čega je doček globalne publike bio relativno mlak. Ipak, novi je iPhone ponovo kao modni dodatak, vrlo skladan, pomodan, u atraktivnim bojama koje ne nalazimo kod drugih modela, a s pregršt opcija među kojima je i nova akcijska tipka.

Komentirajte prvi

New Report

Close