Evo kako uštedjeti novac i vrijeme u pripremi vozila na zimske uvjete

Autor: Promo , 05. prosinac 2023. u 09:24

U nastavku donosimo nekoliko savjeta za što bolju pripremu za zimske uvjete na cesti te prijedlog kako to možete napraviti, a da uštedite svoje vrijeme i novac.

Vožnja u zimskim uvjetima zna biti pravi izazov te sama pomisao na istu izaziva stres kod mnogih već prije polaska na put. U nastavku donosimo nekoliko savjeta za što bolju pripremu za zimske uvjete na cesti te prijedlog kako to možete napraviti, a da uštedite svoje vrijeme i novac.

Redoviti godišnji servis vozila

Redoviti servis vozila povećava vjerojatnost da vaš limeni ljubimac ostane poslušan i tijekom zimskog razdoblja kada su kvarovi učestaliji. Posebnu pažnju na servisu treba obratiti na ispravnost akumulatora i svjetla na automobilu, stanje guma, kao i rashladne tekućine, ulja i drugih tekućina. Osim toga, potrebno je tekućinu za čišćenje vjetrobranskog stakla zamijeniti zimskom verzijom.

Zamjena ljetnih guma zimskima

Kako temperatura pada, a uvjeti na cesti postaju sve opasniji, nužno je opremiti svoje vozilo pravim kompletom guma koje pružaju bolje prianjanje na snijegu i ledu. Zimske gume su posebno dizajnirane kako bi unaprijedile vašu sigurnost i performanse pružajući bolje prianjanje, kraći put kočenja kao i veću stabilnost.

Dugoročni najam vozila

Ako smatrate da vaš automobil nije dovoljno siguran za putovanje u zimskim uvjetima ili jednostavno nemate vremena i živaca za obaveze vezane uz njegovo održavanje i pripremu za zimske uvjete, razmotrite opciju najma automobila. Dugoročni najam automobila s all inclusive uslugom vas oslobađa od svih navedenih troškova i briga o održavanju vozila, ali to nije sve. Velika prednost je što su u fiksnu cijenu mjesečnog najma ukalkulirani svi troškovi vezani uz održavanje i pripremu te što trošak amortizacije snosi tvrtka što nije slučaj kada je u pitanju vlasništvo nad automobilom. Ukoliko se odlučite za dugoročni najam ostvariti ćete i niz drugih benefita.

Viator Drive – Vi vozite, ostalo je naša briga

Brend Viator Drive nudi opciju najma bez dugoročne obveze i komplicirane papirologije te se u potpunosti prilagođava vašim potrebama. Njihova usluga dugoročnog najma funckionira na princip “ključ u ruke” što znači da je jedina vaša briga odabir vozila, a njihov stručni tim će se pobrinuti za sve ostalo; održavanje i servis vozila, osiguranje, tehnički pregled, štete na vozilu, zamjenu i skladištenje guma i slično. Fiksna cijena mjesečnog najma obuhvaća sve navedene troškove te možete zaboraviti na trošak amortizacije i financiranja. U nizu pogodnosti, ističe se i ona da po potrebi vozilo možete zamijeniti u bilo kojem trenutku.

Istražite Viator Drive ponudu, obratite im se putem kontakt forme ili emaila info@viatordrive.hr i otkrijte zašto se ovaj brend javlja kao prvi izbor za mobilnost brojnih fizičkih i pravnih osoba.

New Report

Close