U Srbiji cvate neobičan, ali uspješan posao koji bi lako mogao zaživjeti i u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 04. listopad 2024. u 14:37
Foto: Pixabay

Roditelji su potvrdili da su tretmani u ovim specijaliziranim salonima bili učinkoviti, a neki su ih čak smatrali pravim spasom u borbi protiv ušiju.

Gotovo svake godine u brojnim vrtićima i školama pojave se napasne i neugodne uši, što mnoge roditelje dovodi do frustracije zbog nedostatka učinkovitih rješenja. Medicinski šamponi koje su koristili nisu davali željene rezultate, pa su neki roditelji odlučili potražiti pomoć specijalista. Upravo iz te potrebe u susjednoj Srbiji nastale su takozvane “vaškaonice” – mjesta specijalizirana za uklanjanje ušiju, piše Klik.

Na društvenoj mreži X povela se rasprava o ovom novom biznisu, koji je, prema svemu sudeći, procvjetao tijekom prošle godine u Srbiji. Jedan korisnik podijelio je svoje iznenađenje kad je od prijatelja saznao da ovakve usluge uopće postoje. “Jučer sam od prijatelja saznao da u Srbiji postoje vaškaonice. Prvo mora da se zakaže termin jer su pune, a zadovoljstvo uklanjanja ušiju za dvoje djece ga je koštalo 85 eura jer se naplaćuje po dužini kose,” napisao je korisnik u svojoj objavi, izazvavši lavinu komentara.

Roditelji su potvrdili da su tretmani u ovim specijaliziranim salonima bili učinkoviti, a neki su ih čak smatrali pravim spasom u borbi protiv ušiju. “Imam gustu, kovrčavu kosu i moja mama nije uspijevala da me riješi ušiju, koji god šampon da je koristila. Na kraju je morala da upotrijebi sredstvo za skidanje masne boje s kose. Zato su vaškaonice spas!” komentirala je jedna korisnica.

Komentirajte prvi

New Report

Close