‘Rođen sam i živim tu, bavim se turizmom i drago mi je što je sezona propala’

Autor: Poslovni.hr , 07. kolovoz 2024. u 08:02
FOTO: Pixabay

Kao vlasnik apartmana, Niko_Mar_10 je u svom videoobraćanju iznio niz prigovora na cijene usluga i proizvoda u Crnoj Gori, što je izazvalo brojne reakcije među korisnicima. “Kao netko tko je ovdje rođen i bavi se turizmom, drago mi je što se sve ovo događa”, izjavio je.

Turistička sezona u Crnoj Gori ove godine bilježi pad u odnosu na prethodne godine, a razlozi za to izazivaju rasprave. Procjenjuje se da je sezona podbacila za oko 20 posto.

Mnogi krive i vlasnike ugostiteljskih objekata za iznimno visoke cijene koje su, kako tvrde, odvratile turiste. Na društvenim mrežama posebno je odjeknuo video korisnika TikToka pod imenom Niko_Mar_10, koji je iznio oštre kritike na račun trenutnog stanja u turizmu. Kao vlasnik apartmana, Niko_Mar_10 je u svom videoobraćanju iznio niz prigovora na cijene usluga i proizvoda u Crnoj Gori, što je izazvalo brojne reakcije među korisnicima.

@niko_mar_10 #fyp #foryoupage #fy #foryou #fypシ ♬ original sound – Niko_Mar_10

Ljetna sezona u Crnoj Gori je ‘kaput’. Kao netko tko je ovdje rođen i bavi se turizmom, drago mi je što se sve ovo događa”, izjavio je Niko_Mar_10. “Zašto? Zato što ste okupirali sve plaže i nametnuli ogromne cijene. Ne može se više otići na plažu i uživati bez da se potroši pravo malo bogatstvo.”

Potom je naveo konkretne primjere visokih cijena, poput apartmana koji, kažu, u Crnoj Gori koštaju između 30 i 60 eura za dvije osobe, dok su dvije ležaljke i jedan suncobran na plaži slične cijene za samo nekoliko sati. Također, istaknuo je neprihvatljivo visoke cijene hrane i pića, poput hamburgera koji košta između četiri i šest eura te kave koja košta između dva i četiri eura. “Ne može više čovjek otići na plažu i pristojno se okupati, već za tako nešto mora izdvojiti pravo malo bogatstvo. Nije normalno da 10 ćevapa s malo pomfrita košta između 10 i 12 eura. Nije normalno ni da komad pohane piletine na nekom zelenom pireu košta između 15 i 20 eura”, nabrojao je.

Njegove izjave izazvale su brojne komentare. Mnogi su se složiti s njime, a neki su dodali i da je Hrvatska još skuplja. Kad je to pročitao, Niko_Mar_10, odlučio je snimiti još jedan video, u kojemu hvali upravo Lijepu Našu. “Ako ćemo najrealnije, Hrvatska barem ima što za ponuditi. Njihovo primorje izgleda brutalno”, komentirao je korisnik TikToka.

Komentirajte prvi

New Report

Close