H&M uskoro otvara prvu trgovinu u Sarajevu

Autor: Poslovni dnevnik , 10. rujan 2024. u 22:00
Foto: DPA/PIXSELL

H&M trgovine diljem svijeta nude bogatu i raznoliku ponudu ženske i muške odjeće, uključujući odjeću za tinejdžere, djecu i bebe te modne dodatke. 

Nakon Banja Luke i Tuzle, kako saznaje Klix.ba, poznati švedski lanac prodavnica odjeće H&M svoja vrata uskoro otvara i u Sarajevu.

Lokal će se nalaziti u Sarajevo City Centru (SCC), a prema prvim informacijama nalazit će se na trećem katu na mjestu gdje je donedavno bila velika igraonica za djecu.

Prva H&M prodavaonica u Bosni i Hercegovini otvorena je u ožujku 2019. godine u Tržnom centru Delta Planet u Banja Luci. Dvije godine kasnije, u studenome 2021., H&M je stigao u Bingo City Center u Tuzli.

Očito je došlo vrijeme da svoju odjeću i modne dodatke ponude u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, a kako saznajemo još uvijek traju pripremni radovi, nakon čega će se krenuti u opremanje lokala prema već objavljenom utvrđenim standardima.

Trgovina bi se trebala prostirati na dvije etaže. H&M trgovine diljem svijeta nude bogatu i raznoliku ponudu ženske i muške odjeće, uključujući odjeću za tinejdžere, djecu i bebe te modne dodatke. 

Komentirajte prvi

New Report

Close