FOTO: Umjesto krova na vrh zgrade stavio kupole dvorca. Komentari su hit

Autor: Poslovni.hr , 28. lipanj 2024. u 10:24
FOTO: Pixabay

“Nije princeza, gore se ispaljuju protugradne rakete!?”, “Čardak ni na nebu ni na zemlji”; “”Drakulin dvorac”, neki su od duhovitih komentara.

Možda izgleda čudno, smiješno ili pak nakaradno, ali rijetko tko može reći da javnost ne zabavljaju brojne arhitektonske besmislenosti koje su se uspjele izgraditi diljem regije. Ovog puta društvene mreže su se užarile i pošteno zabavile nakon što je objavljena fotografija zgrade u Zlatiboru u Srbiji koja je dobila kupole dvorca umjesto klasičnog krova.

“Ako na posljednjem katu ne živi princeza ja drugog objašnjenja za ovo nemam“, stoji u tvitu koji je pokrenuo lavinu komentara. “Je l’ na vrhu živi Zlatokosa”; “Nije princeza, gore se ispaljuju protugradne rakete!?”, “Čardak ni na nebu ni na zemlji”; “”Drakulin dvorac”, neki su od duhovitih komentara.

I dok se možemo samo pitati što je bio motiv ovog zanimljivog arhitektonskog izbora, City Magazin navodi kako je grad Zlatibor najproblematičniji u tom smislu te da su ranije već pisali o brojnim građevinskim biserima na tom području.

Komentirajte prvi

New Report

Close