Otkrio je da mu putovanje s jednog kraja Hrvatske ne drugi ne predstavlja nikakav problem kada su u pitanju dobre namjere poput promocije hrvatske gastronomije. Subotnje je jutro tako na gradski trg izmamilo brojne stanovnike ovog pitoresknog dalmatinskog grada, koji su, osim u vrhunski pripremljenim mesnim delicijama uživali i u proizvodima hrvatskih obrtnika.
Makarskom izdanju festivala Moja poduzetna Hrvatska pridružio se i majstor kuhar Branko Ognjenović koji je tom prilikom za okupljene pripremio nekoliko stotina porcija roštilja.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu