U samom srcu Poreča, jednog od najpoznatijih mediteranskih ljetovališta, smješten je restoran koji traži zaposlenika. Potvrda Michelinove preporuke za 2023. godinu samo dodatno potvrđuje iznimnost ove gastronomske destinacije.
Restoran ima otvorenu poziciju za SAMOSTALNOG KUHARA / GLAVNOG KUHARA / VODITELJA KUHINJE (M/Ž). Ponuda uključuje konkurentnu mjesečnu plaću koja se kreće od 2.500 do 3.000 EUR, uz mogućnost daljnjeg napredovanja.
Restoran nudi jedinstveno iskustvo Fine Dining i Casual Dining ugođaja, s fokusom na autentičnu mediteransku kuhinju. Jelovnik sadrži 70% ribljih i 30% mesnih specijaliteta. U kuhinji ne koriste roštilj, već se oslanjaju na tave, umake, pripremu ribe u pećnici, sol, razne carpaccio varijacije, rižota i druge kulinarske poslastice.
Pozicija je dostupna odmah i pruža mogućnost rada do 15. listopada ili mogućnost stalnog radnog odnosa za one koji to žele. Dodatno, osiguran je zajednički smještaj u obliku stana te obroci za zaposlenike.
Prijavite se >>OVDJE.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Fertig gredice su mi super..
Od frendice stari je kuhal samo za jednog Švicarca i vozil BMW 7..
Oženio neku bundašicu..
Hrvatska je stvarno europska Gvatemala ili tako nešto… svjetski Jetset i bogataši, 2 milje bogatih Hrvata i sirotinja bez stana u zg
Uključite se u raspravu