Tražite posao? Poslodavac nudi plaću do 1800 eura i ugodno radno okruženje

Autor: Poslovni.hr , 17. srpanj 2024. u 09:31
Foto: pixabay

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Želite li brzo pronaći posao? Na posao.hr. vas očekuje 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

Smart Group Recruitment d.o.o. traži Help Desk agenta u bankarskom sektoru (m/ž) za rad u Zagrebu ili od doma. Plaća je 1.250 € bruto, a rad uključuje smjene, vikende i praznike. Poželjno je iskustvo u korisničkoj podršci. Prijavite se putem linka do 12.8.2024.

PrimeShop360 d.o.o. traži Agente za telefonsku prodaju u Zagrebu, Osijeku, ili od kuće. Nude se stimulativna primanja, dodatci na plaću, rast plaće, stručna obuka, rad od ponedjeljka do petka i modernu radnu opremu. Prijavite se putem linka do 12.8.2024.

Dupin d.o.o. traži Vozača/Dostavljača (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje dostavu robe kupcima i rad u skladištu. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, a iskustvo na dostavi je poželjno. Nude se stimulativna primanja, mogućnost napredovanja i slobodni vikendi. Prijavite se putem linka do 24.7.2024.

Med-Comfort d.o.o. nudi se Skladištar/Dostavljač (m/ž) za rad u Hrvatskom Leskovcu. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, znanje rukovanja viličarom, srednja stručna sprema i minimalno jedna godina iskustva. Nude se stalni radni odnos s probnim rokom, redovna primanja uz bonuse, edukaciju i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 28.7.2024.

Beauty centar Bambina traži iskusnog Medicinskog kozmetičara (m/ž) za rad u Zagrebu. Nudi se rad u stabilnom salonu s dugogodišnjom tradicijom, konkurentna plaća do 1800 EUR, kontinuirana edukacija, te dinamično i pozitivno radno okruženje. Prijavite se putem linka do 27.7.2024.

Sancta Domenica d.o.o. traži Skladištara (m/ž) za rad u Zagrebu, Jankomir (Robni terminali). Nudi se minimalna bruto plaća od 1100 eura, dodatni mjesečni bonus, naknada za topli obrok i prijevoz, te brojni benefiti poput Multisport programa i mogućnosti napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

Tehmont-Gradnja d.o.o. traži Zidara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz, ugodnu radnu atmosferu te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 31.7.2024.

GERMANIA SPORT d.o.o. traži 2 Operatera u kladionici za rad u Šibeniku, Šibensko-kninska županija. Posao je na puno radno vrijeme, s mogućnošću stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka do 20.7.2024.

Grande Comercio d.o.o. traži Zidara/Tesara/Pomoćnog radnika u građevinarstvu (m/ž) za rad u Zagrebu. Kandidati trebaju imati stručnu spremu i najmanje jednu godinu iskustva. Nudi se ugodno radno okruženje s plaćom od 1.000 € do 2.000 € neto. Prijavite se putem linka do 18.7.2024.

AMC Marti Projekt d.o.o. traži Voditelja muško-ženskog frizerskog salona (m/ž) za rad u Zagrebu – Dubrava. Potrebna je vesela, kreativna i motivirana osoba s najmanje 2 godine radnog iskustva, a majstorski ispit je poželjan, ali nije uvjet. Nudi se stalni radni odnos. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Komentirajte prvi

New Report

Close