Najbolji poslovi
Tržiše rada

Tražite posao? Nude se stimulativna primanja, mogućnost dugotrajnog zaposlenja, rad od kuće, službeni laptop i mobitel

Istražite 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

Poslovni.hr
19. lipanj 2024. u 10:49
Foto: Pixabay

Ako želite ubrzati svoju potragu za poslom, posjetite posao.hr.

Globalna hrana d.o.o. traži redovite ili izvanredne Studente (m/ž) koji su članovi studentskog servisa za rad u McDonald’s restoranima diljem Hrvatske. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja, te radno iskustvo u međunarodno poznatoj tvrtki. Satnice su varijabilne ovisno o lokaciji, a poslodavac osigurava uniformu, radnu obuću te plaćeni liječnički pregled. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

Oglasnik d.o.o. u Zagrebu traži UI/UX Dizajnera (m/ž) koji će se pridružiti njihovom timu. Odgovornosti uključuju istraživanje korisničkih potreba, dizajniranje intuitivnih korisničkih sučelja, razvoj wireframeova i suradnju s marketing i razvojnim timom. Potrebno je minimalno 3 godine iskustva u UI/UX dizajnu, poznavanje alata poput Figma i Tailwind CSS-a te osnovnih web tehnologija. Prijavite se putem linka do 1.7.2024.

B for Business d.o.o. traži više kandidata za radno mjesto Slagača robe u skladištu s WMS-om (m/ž) u Zagrebu, istočni dio grada. Nude se rad u dvije smjene od ponedjeljka do petka, rad svake druge subote, plaćen gradski prijevoz, mogućnost bonusa te profesionalna radna okolina. Prijavite se putem linka do 24.6.2024.

Dolium d.o.o. traži Komercijalista za rad u Zadru i Šibeniku. Početak rada je planiran za 1. srpnja 2024. Nude stalna primanja, pomoć i podršku voditelja, mogućnost napredovanja te rad u dinamičnom timu. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje, vozačka dozvola B kategorije te tri godine radnog iskustva. Prijave su otvorene putem linka do 20.6.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Rijeci. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i spremnost na rad u smjenama. Poželjne su razvijene komunikacijske vještine i odgovornost u radu. Prijave su otvorene putem linka.

GRAWE Hrvatska d.d. traži Suradnika u Grupi za neimovinske štete – pravnika (m/ž) za rad u Zagrebu. Uvjeti su VSS pravnog usmjerenja, analitičke sposobnosti, proaktivnost i znanje engleskog jezika, dok iskustvo nije uvjet. Nude se posebne pogodnosti, božićnica, slobodan dan na rođendan, te prilike za razvoj i usavršavanje. Prijavite se putem linka do 24.6.2024.

West End centar stranih jezika traži Voditelja ureda (m/ž) za rad u Zagrebu. Radno vrijeme je fleksibilno, s mogućnošću rada od kuće izvan trajanja upisa i tijekom školskih praznika. Plaća je od 900 € do 1 000 € neto, a kandidati trebaju imati izvrsno poznavanje engleskog jezika, iskustvo rada s alatima poput Excel i Canva, te minimalno jednu godinu radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 23.6.2024.

KONE d.o.o. traži Servisnog tehničara za dizala (m/ž) u Zagrebu. Nudi se motivirajući sustav kompenzacije s bonusima, osposobljavanje i dugoročne karijerne prilike, kao i profesionalni alati i oprema. Prijavite se putem linka do 15.7.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) za rad u Zadru. Potrebno je imati najmanje završenu srednju školu i voljeti rad s ljudima, dok iskustvo u trgovini predstavlja prednost. Nude se redovna primanja, naknada za obrok, bonusi za ostvarene prodajne budžete i popust za zaposlene. Prijavite se putem linka do 26.6.2024.

Travemo Club d.o.o. traži Travel Designera (m/ž) za rad u Hrvatskoj. Nude se stimulativna primanja, mogućnost dugotrajnog zaposlenja, rad od kuće, službeni laptop i mobitel. Prijavite se putem linka 28.6.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

New Report

Close