Traže radnika za plaću do 2.700 € neto, organiziran smještaj i kvalitetnu radnu opremu

Autor: Poslovni.hr , 13. kolovoz 2024. u 13:53
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr.

Posjetite posao.hr. za brz i jednostavan put do zaposlenja. Istražite 10 pozicija koje su istaknute za vas ovog tjedna!

Eko Taxi d.o.o. traži Vozača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Potreban je vozač s B kategorijom, spreman na rad u smjenama, s razvijenim komunikacijskim vještinama, marljivošću i odgovornošću. Prijavite se putem linka do 31.8.2024.

Top Kraft d.o.o. traži Komercijalista (m/ž) za terenski rad u Dalmaciji. Poslodavac nudi stabilna primanja, mogućnost povećanja plaće, službeni automobil i telefon. Prijavite se putem linka do 1.9.2024.

Teampool personal service gmbh traži Električare (m/ž) za rad u Linzu, Gornja Austrija. Kandidati trebaju imati završenu školu za električara ili relevantno iskustvo, dobro poznavanje njemačkog jezika (B1), te vozačku dozvolu i vlastiti prijevoz. Nudi se plaća od 2.200 € do 2.700 € neto, organiziran smještaj i kvalitetnu radnu opremu. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

Studenac d.o.o. traži više kandidata (m/ž) za rad u Dubrovniku i okolici. Potrebna je srednja stručna sprema i minimalno godinu dana iskustva na rukovodećim pozicijama. Nudi se iznadprosječna primanja, plaćeni putni troškovi, bonusi, božićnica, uskrsnica i organizirane obuke. Prijavite se putem linka do 20.8.2024.

Auto Arbanas d.o.o. traži Servisnog savjetnika (m/ž) za rad u Velikoj Gorici. Kandidati trebaju tehničko obrazovanje, osnovno znanje engleskog jezika, informatičku pismenost i vozačku dozvolu B kategorije. Nudi se stalni radni odnos, redovna primanja, bonusi, te stručni seminari i kontinuirano školovanje. Prijavite se putem linka do 23.8.2024.

Dupin d.o.o. traži Vozača C kategorije (m/ž) za dostavu robe na području Zagreba i okolice. Potrebna je vozačka dozvola C kategorije i kartica vozača, dok poslodavac pokriva trošak koda 95 i kartice vozača ako ih nemate. Nudi se stalni radni odnos, božićnica, uskrsnica i regres. Prijavite se putem linka do 21.8.2024.

Teqto d.o.o. traži Asistenta za financije i računovodstvo (m/ž) za rad u Zagrebu. Nudi se niz benefita, hibridni model rada, mentorstvo, rad u međunarodnom okruženju i prijateljska atmosfera. Prijavite se putem linka do 20.8.2024.

CGP d.d. traži kandidate za nekoliko novootvorenih pozicija (m/ž) za rad u Zagrebu i na terenu. Kandidati trebaju imati VII. stupanj obrazovanja, 2 godine iskustva, znanje stranog jezika i vještine u MS Officeu. Nudi se dinamično radno okruženje, profesionalni razvoj i dodatne beneficije. Prijavite se putem linka do 30.8.2024.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži Radnika u proizvodnji (m/ž) za rad u Zadru, Drnišu i Umagu. Kandidati trebaju imati srednju stručnu spremu, biti motivirani, pouzdani, i spremni raditi u tri smjene. Nudimo ugovor na neodređeno vrijeme nakon 6 mjeseci, mentorstvo, prijevoz, topli obrok, dodatno osiguranje i druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 22.8.2024.

Sancta Domenica d.o.o. traži Junior predstavnika prodaje solarnih elektrana (m/ž) za rad u Svetoj Nedelji. Potrebne su dobre komunikacijske vještine i iskustvo u prodaji. Nudimo konkurentnu plaću, bonuse, službeni laptop i telefon, te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 26.8.2024.

Komentirajte prvi

New Report

Close