Tražite posao? Nude plaću do 1.720 € neto, smještaj, obrok, prijevoz i edukaciju

Autor: Poslovni.hr , 20. kolovoz 2024. u 10:53
Foto: pixabay

Pronađite posao koji odgovara vašim vještinama i ambicijama!

Otkrijte 10 najnovijih prilika za zapošljavanje na posao.hr.

TŽV Gredelj d.o.o. traži više kandidata za novootvorene pozicije. Nudi se ugovor na neodređeno, stimulativna primanja, razvoj i stručna usavršavanja, te subvencionirana prehrana i smještaj tijekom probnog rada. Prijavite se putem linka do 31.08.2024.

Protekta d.o.o. traži Servisera/Instalatera tehničke zaštite (m/ž) za rad u Zagrebu. Nudi se konkurentnu plaću, mogućnosti napredovanja, obuku za stjecanje novih vještina i certifikata. Prijavite se putem linka do 31.8.2024.

B for Business d.o.o. traži ekonomskog Referenta (m/ž) za rad u Zagrebu. Kandidati trebaju imati najmanje godinu dana iskustva u računovodstvu, te dobro poznavanje MS Office-a, posebno Excela, i engleskog jezika. Nudi se rad na neodređeno vrijeme u profesionalnom okruženju s mogućnostima profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 6.9.2024.

Internova d.o.o. sa sjedištem u Pazinu, traži Stolara (m/ž) za rad u proizvodnji namještaja. Nudimo atraktivnu plaću od 1.350 € do 1.720 € neto, smještaj, subvencionirani obrok, prijevoz te edukaciju i mentorstvo. Prijavite se putem linka do 29.08.2024.

CGP d.d. traži kandidate za nekoliko novootvorenih pozicija (m/ž) za rad u Zagrebu i na terenu. Kandidati trebaju imati VII. stupanj obrazovanja, 2 godine iskustva, znanje stranog jezika i vještine u MS Officeu. Nudi se dinamično radno okruženje, profesionalni razvoj i dodatne beneficije. Prijavite se putem linka do 30.8.2024.

Sancta Domenica d.o.o. traži Junior predstavnika prodaje solarnih elektrana (m/ž) za rad u Svetoj Nedelji. Potrebne su dobre komunikacijske vještine i iskustvo u prodaji. Nudimo konkurentnu plaću, bonuse, službeni laptop i telefon, te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 26.8.2024.

M.O. Bođirković traži Trgovca/Prodavača u mesnici (m/ž) za rad u Zagrebu. Nudimo plaću od 1.000 € neto, dodatnu stimulaciju od 130 € za redovni dolazak, topli obrok i naknadu za prijevoz u cijelosti. Prijavite se putem linka do 07.09.2024.

Amrest Adria d.o.o. / KFC traži Voditelja smjene za rad u Puli. Nudi se ugovor na neodređeno vrijeme s prosječnom neto plaćom od cca. 1.200 €, fleksibilno radno vrijeme, dva slobodna dana tjedno, te mogućnost daljnjeg profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 07.09.2024.

Konzum Plus d.o.o. traži Prodavača – Blagajnika (m/ž) za rad u Vodicama. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim rokom, redovita primanja, plaćene troškove prijevoza, kao i dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te brojne pogodnosti poput tople obroke, popusta za zaposlenike i božićnice. Prijavite se putem linka do 07.09.2024.

Radio Trsat d.o.o. traži Junior Account Managera (m/ž) za rad u Rijeci. Nudimo fiksnu plaću s bonusima, dinamičnu radnu atmosferu i mogućnost profesionalnog razvoja. Tražimo kandidata s minimalno 3 godine iskustva u B2B prodaji i minimalno VŠS (Bacc.). Prijavite se putem linka do 31.8.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Komentirajte prvi

New Report

Close