Poznata hrvatska tvrtka traži nove zaposlenike, u manje od godinu dana udvostručuju radnu snagu

Autor: Poslovni.hr , 11. rujan 2023. u 11:30
Foto: Pixabay

Elektrotehnika, koja posluje pod brendom AGROELL, specijalizirana je za dizajniranje i proizvodnju rashladnih sustava za mliječne i sirarske industrije te postoji od 1975. godine.

Poznata tvrtka Elektrotehnika iz Prigorja trenutno traži 31 radnika, a natječaji su objavljeni na službenim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i otvoreni su do 30. rujna, piše Podravski.

Tvrtka traži 10 radnika za proizvodnju PVC i ALU stolarije, 10 montažera PVC i ALU stolarije, 2 prodavača, 2 električara, 2 keramičara i 2 montažera suhe gradnje, te 3 montažera centralnog grijanja. Svi kandidati trebaju imati najmanje završenu trogodišnju srednju školu, a radna mjesta su locirana u Križevcima, sjedištu tvrtke.

Elektrotehnika, koja posluje pod brendom AGROELL, specijalizirana je za dizajniranje i proizvodnju rashladnih sustava za mliječne i sirarske industrije te postoji od 1975. godine. Krajem 2022. godine imali su 34 zaposlena, što ukazuje na gotovo udvostručenje njihovog radne snage sadašnjim zapošljavanjem.

Komentirajte prvi

New Report

Close