Najbolji poslovi
Tržište rada

Poslodavac u Hrvatskoj nudi mjesečnu plaću od 5.400 eura uz razne druge pogodnosti

Pronađite svoju sljedeću karijeru na posao.hr. portalu. Pregledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovog tjedna!

Poslovni.hr
31. srpanj 2024. u 08:44
Foto: Pixabay

CGP d.d. traži kandidate za nekoliko novootvorenih pozicija (m/ž) za rad u Zagrebu i na terenu. Kandidati trebaju imati VII. stupanj obrazovanja, 2 godine iskustva, znanje stranog jezika i vještine u MS Officeu. Nudi se dinamično radno okruženje, profesionalni razvoj i dodatne beneficije. Prijavite se putem linka do 30.8.2024.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži Radnika u proizvodnji (m/ž) za rad u Zadru, Drnišu i Umagu. Kandidati trebaju imati srednju stručnu spremu, biti motivirani, pouzdani, i spremni raditi u tri smjene. Nudimo ugovor na neodređeno vrijeme nakon 6 mjeseci, mentorstvo, prijevoz, topli obrok, dodatno osiguranje i druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 22.8.2024.

Privatna osoba traži Učitelja za Mentalnu aritmetiku (m/ž) u Šibeniku. Potrebne kvalifikacije uključuju iskustvo u radu s djecom, dobre komunikacijske vještine, te pozitivan stav. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, sveobuhvatnu obuku, mogućnost napredovanja i fiksnu plaću s dodatnim naknadama. Prijavite se putem linka do 8.8.2024

Sancta Domenica d.o.o. traži Junior predstavnika prodaje solarnih elektrana (m/ž) za rad u Svetoj Nedelji. Potrebne su dobre komunikacijske vještine i iskustvo u prodaji. Nudimo konkurentnu plaću, bonuse, službeni laptop i telefon, te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 26.8.2024.

Amrest Adria d.o.o. traži Djelatnike za rad u restoranima brze prehrane KFC u Zagrebu, Zadru i Splitu. Kandidatima nudimo ugovor na neodređeno, fleksibilno radno vrijeme, konkurentnu plaću od 900 EUR bruto, dodatke za noćni rad, praznike i rad nedjeljom te dodatne mjesečne bonuse. Prijavite se putem linka do 18.8.2024.

Beauty centar Bambina traži Iskusnog medicinskog kozmetičara (m/ž) za rad u Zagrebu. Kandidati moraju imati najmanje dvije godine relevantnog iskustva. Nudimo stabilno radno okruženje, konkurentnu plaću do 1800 EUR, kontinuiranu edukaciju i profesionalni napredak. Prijavite se putem linka do 4.8.2024.

Financijska agencija traži Direktora centra proizvoda (m/ž) za rad u Zagrebu. Potrebni su VŠSS/bacc. ili VSS/mag./struč.spec. s 3-5 godina iskustva i poznavanje engleskog jezika. Nudimo rad na neodređeno, edukacije, božićnicu i jubilarne nagrade. Prijavite se putem linka do 6.8.2024.

Američka ambasada u Zagrebu traži Liječnika (m/f) za rad u Zagrebu – Buzin. Glavne odgovornosti uključuju pružanje hitne medicinske skrbi za zaposlenike i njihove obitelji. Potrebne su tri godine kliničkog iskustva i valjana licenca za rad. Plaća iznosi 65,072 EUR godišnje (5,422 EUR mjesečno), uz razne pogodnosti poput bonusa i plaćenog bolovanja. Prijavite se putem linka do 4.8.2024.

Smart Group Recruitment d.o.o. traži Help Desk agenta u bankarskom sektoru (m/ž) za rad u Zagrebu ili od doma. Plaća je 1.250 € bruto, a rad uključuje smjene, vikende i praznike. Poželjno je iskustvo u korisničkoj podršci. Prijavite se putem linka do 12.8.2024.

PrimeShop360 d.o.o. traži Agente za telefonsku prodaju u Zagrebu, Osijeku, ili od kuće. Nude se stimulativna primanja, dodatci na plaću, rast plaće, stručna obuka, rad od ponedjeljka do petka i modernu radnu opremu. Prijavite se putem linka do 12.8.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

New Report

Close