Poslodavac nudi stalni radni odnos i plaću do 2200 eura

Autor: Poslovni.hr , 10. rujan 2024. u 10:11
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Otkrijte 10 najnovijih poslovnih prilika na posao.hr., pronađite svoj idealan posao i započnite novu karijeru već danas!

Aluflexpack Novi d.o.o. traži Radnika u proizvodnji (m/ž) za lokacije u Zadru, Drnišu i Umagu. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme nakon 6 mjeseci, osposobljavanje s mentorom, naknadu za prijevoz i topli obrok, te dodatno i dopunsko zdravstveno osiguranje. Prijavite se putem linka do 22.9.2024.

Dolex d.o.o. traži Vozača/Dostavljača (m/ž) s C kategorijom i kodom 95 za rad u Zadru. Od kandidata se očekuje posjedovanje vozačke dozvole C kategorije i koda 95. Nudi se stalni radni odnos u Zadarskoj županiji. Prijavite se putem linka do 25.9.2024.

Valbo snaga d.o.o. traži Djelatnika na pripremi i prodaji hrane (m/ž) za rad u Ali Kebabi na više lokacija u Zagrebu i okolici. Ugovor o radu na neodređeno, mogućnost brzog napredovanja i povišica nakon godinu dana dio su ponude, uz početnu plaću od 1.150,00 EUR neto. Prijavite se putem linka do 28.9.2024.

Instalacije Tičarić d.o.o. traži Instalatera vodovoda, grijanja i klimatizacije (m/ž) za rad u Zagrebu. Kandidati trebaju imati najmanje dvije godine radnog iskustva i samostalnost u radu. Nudi se stalni radni odnos uz plaću od 1.000 do 2.200 eura, ovisno o znanju i samostalnosti na poslu. Prijavite se putem linka do 22.9.2024.

Leder & Schuh d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u HUMANIC trgovini u TC Mall of Split, Split. Prednost je završena trgovačka škola i iskustvo u prodaji ali nije uvjet. Nudi se smjenski rad, školovanje u digitalnoj akademiji, popusti za djelatnike i premije za ostvarene rezultate. Prijavite se putem linka do 30.9.2024.

Asket d.o.o. traži Voditelja računovodstva (m/ž) za rad u Poreču. Uvjeti uključuju VŠS ili fakultet ekonomskog smjera, minimalno 5 godina iskustva u računovodstvu, poznavanje MS Office-a i engleskog jezika. Poslodavac nudi stalni radni odnos uz probni rok, bonuse i dodatke na plaću. Prijavite se putem linka do 19.9.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) za rad u Srebrenom (Dubrovnik). Iskustvo u trgovini je prednost, ali nije uvjet. Nude se redovna primanja, naknada za obrok, bonusi za ostvarene prodajnih ciljeva te mogućnost dodatnih edukacija i razvoja. Prijavite se putem linka do 19.9.2024.

VIP Media d.o.o. traži Media Sales Managera (m/ž) za rad u Varaždinu ili Ivanecu. Idealni kandidat treba imati 1-5 godina iskustva u prodaji, napredno poznavanje digitalnih alata i tečno znanje engleskog jezika. Nude se stimulativna primanja, bonus od prodaje, službeni mobitel i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 30.9.2024.

KTC d.d. traži Prodavača (m/ž) za rad na benzinskoj stanici u Požegi. Kandidati trebaju imati SSS kao prodavač i potrebnu dokumentaciju za rad s naftnim derivatima. Nudi se rad na neodređeno vrijeme uz probni rok. Prijavite se putem linka do 20.9.2024.

Electus DGS d.o.o. traži Montera opreme u autoindustriji (m/ž) za rad u Velikom Trgovišću. Kandidati bi trebali imati SSS tehničkog smjera i iskustvo u autoindustriji. Posao uključuje rastavljanje i sastavljanje dijelova vozila, ugradnju elektroničkih i strojarskih komponenti, te provjeru funkcionalnosti opreme. Nudi se dugoročno zaposlenje, rad u prvoj smjeni, plaćeni troškovi prijevoza, topli obrok i dodatne beneficije. Prijavite se putem linka do 23.09.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Komentari (1)
Pogledajte sve

<p>Zašto kultura domaćih oglašivača ne iznosi visinu primanja ? Kao i to kada im se javi 1000 kandidata ne pošalju kulturni odgovor kandidatima koji nisu zadovoljili i u čemu kako bi kandidat sebe poboljšao ? </p>

New Report

Close