Poslodavac nudi konkurentnu plaću, bonuse, mogućnost napredovanja te službeni laptop i mobitel

Autor: Poslovni.hr , 08. kolovoz 2024. u 11:23
Foto: pixabay

Želite li ubrzati svoju potragu za poslom? Posjetite posao.hr i istražite 10 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

Teqto d.o.o. traži Asistenta za financije i računovodstvo (m/ž) za rad u Zagrebu. Nudi se niz benefita, hibridni model rada, mentorstvo, rad u međunarodnom okruženju i prijateljska atmosfera. Prijavite se putem linka do 20.8.2024.

Turisthotel d.d. / Zaton Holiday Resort traži Pomoćnik direktora tehničke službe za strojarstvo (m/ž) za rad u Zatonu (Zadar). Nudi se cjelogodišnji posao, kontinuirana edukacija, mentorstvo, topli obrok i plaćeni putni troškovi. Prijavite se putem linka do 15.8.2024.

Falkensteiner Hotel & Residences traži Nadzornika restorana (m/ž) za rad u Petrčanima. Nudi se onboarding, buddy program, besplatni obroci, korištenje fitnessa, te mogućnosti razvoja i rada u drugim Falkensteiner hotelima. Prijavite se putem linka do 10.8.2024.

W&K Gesellschaft für Industrietechnik mbH traži kandidate za novootvorene pozicije za rad u Njemačkoj. Nudi se ugovor na neodređeno vrijeme, atraktivna plaća, individualni smještaj, te mogućnost međunarodne karijere. Prijavite se putem linka do 16.8.2024.

CGP d.d. traži kandidate za nekoliko novootvorenih pozicija (m/ž) za rad u Zagrebu i na terenu. Kandidati trebaju imati VII. stupanj obrazovanja, 2 godine iskustva, znanje stranog jezika i vještine u MS Officeu. Nudi se dinamično radno okruženje, profesionalni razvoj i dodatne beneficije. Prijavite se putem linka do 30.8.2024.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži Radnika u proizvodnji (m/ž) za rad u Zadru, Drnišu i Umagu. Kandidati trebaju imati srednju stručnu spremu, biti motivirani, pouzdani, i spremni raditi u tri smjene. Nudimo ugovor na neodređeno vrijeme nakon 6 mjeseci, mentorstvo, prijevoz, topli obrok, dodatno osiguranje i druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 22.8.2024.

Sancta Domenica d.o.o. traži Junior predstavnika prodaje solarnih elektrana (m/ž) za rad u Svetoj Nedelji. Potrebne su dobre komunikacijske vještine i iskustvo u prodaji. Nudimo konkurentnu plaću, bonuse, službeni laptop i telefon, te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 26.8.2024.

Amrest Adria d.o.o. traži Djelatnike za rad u restoranima brze prehrane KFC u Zagrebu, Zadru i Splitu. Kandidatima nudimo ugovor na neodređeno, fleksibilno radno vrijeme, konkurentnu plaću od 900 EUR bruto, dodatke za noćni rad, praznike i rad nedjeljom te dodatne mjesečne bonuse. Prijavite se putem linka do 18.8.2024.

Smart Group Recruitment d.o.o. traži Help Desk agenta u bankarskom sektoru (m/ž) za rad u Zagrebu ili od doma. Plaća je 1.250 € bruto, a rad uključuje smjene, vikende i praznike. Poželjno je iskustvo u korisničkoj podršci. Prijavite se putem linka do 12.8.2024.

PrimeShop360 d.o.o. traži Agente za telefonsku prodaju u Zagrebu, Osijeku, ili od kuće. Nude se stimulativna primanja, dodatci na plaću, rast plaće, stručna obuka, rad od ponedjeljka do petka i modernu radnu opremu. Prijavite se putem linka do 12.8.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Komentirajte prvi

New Report

Close