Najbolji poslovi
Zapošljavanje

Najbolji poslovi tjedna: Poslodavac nudi plaću do 2.200 eura i stalni radni odnos

Pogledajte 10 najnovijih radnih mjesta na posao.hr. ,odaberite one koje odgovaraju vašim sposobnostima i ciljevima te se prijavite odmah!

Poslovni.hr
03. rujan 2024. u 09:42
Foto: Pixabay

Aluflexpack Novi d.o.o. traži Radnika u proizvodnji (m/ž) za lokacije u Zadru, Drnišu i Umagu. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme nakon 6 mjeseci, osposobljavanje s mentorom, naknadu za prijevoz i topli obrok, te dodatno i dopunsko zdravstveno osiguranje. Prijavite se putem linka do 22.09.2024.

Dolex d.o.o. traži Vozača/Dostavljača (m/ž) s C kategorijom i kodom 95 za rad u Zadru. Od kandidata se očekuje posjedovanje vozačke dozvole C kategorije i koda 95. Nudi se stalni radni odnos u Zadarskoj županiji. Prijavite se putem linka do 25.09.2024.

Zeleno i modro d.o.o. traži Higijeničara (m/ž) za rad u Kaštelima. Nude se stimulativna primanja, regres, božićnica, dodatak za topli obrok i osiguran parking. Uvjeti uključuju nekvalificiranu ili srednju stručnu spremu te vozačku dozvolu B. Prijavite se putem linka do 10.9.2024.

Instalacije Tičarić d.o.o. traži Instalatera vodovoda, grijanja i klimatizacije (m/ž) za rad u Zagrebu. Kandidati trebaju imati najmanje dvije godine radnog iskustva i samostalnost u radu. Nudi se stalni radni odnos uz plaću od 1.000 do 2.200 eura, ovisno o znanju i samostalnosti na poslu. Prijavite se putem linka do 22.09.2024.

Pitter d.o.o. traži Nautičkog tehničara (m/ž) za rad u Trogiru. Potrebna je srednja stručna sprema, prednost imaju kandidati s iskustvom u radu s nautičkom opremom i u charteru, te poznavanje engleskog jezika. Nudi se konkurentna plaća, stimulativni paket beneficija, mogućnost napredovanja i rad uz stručni tim profesionalaca. Prijavite se putem linka do 13.09.2024.

Le Méridien Lav, Split, traži više kandidata za novootvorene pozicije (m/ž) za rad u Podstrani. Nudi se rad u međunarodnom okruženju, izazovi, edukacije i stimulativna primanja. Prijavite se putem linka do 8.09.2024.

Cvjećarsko-aranžerski obrt “VESNA” traži Prodavača (m/ž) u cvjećarni za rad u Koprivnici. Kandidati trebaju imati završenu srednju školu, napredno poznavanje rada s računalnom kasom i bazom podataka, dok prethodno iskustvo nije nužno. Nudi se stalni radni odnos s plaćenim troškovima prijevoza. Prijavite se putem linka do 10.9. 2024.

TMB Montaža traži Montera grijanja i hlađenja (m/ž) za rad u Zagrebu. Idealni kandidati imaju srednju stručnu spremu, iskustvo u građevini i strojarskim radovima te vozačku dozvolu B kategorije. Nudi se plaća od 1.300 do 1.500 eura neto, s mogućnošću službenog automobila za samostalne i iskusne radnike. Prijavite se putem linka do 09.09.2024

Amrest Adria d.o.o. / KFC traži Voditelja smjene za rad u Puli. Nudi se ugovor na neodređeno vrijeme s prosječnom neto plaćom od cca. 1.200 €, fleksibilno radno vrijeme, dva slobodna dana tjedno, te mogućnost daljnjeg profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 07.09.2024.

Konzum Plus d.o.o. traži Prodavača – Blagajnika (m/ž) za rad u Vodicama. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim rokom, redovita primanja, plaćene troškove prijevoza, kao i dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te brojne pogodnosti poput tople obroke, popusta za zaposlenike i božićnice. Prijavite se putem linka do 07.09.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

New Report

Close