Donosimo najbolje poslove tjedna, možete zaraditi i do 2.500 eura mjesečno

Autor: Poslovni.hr , 15. listopad 2024. u 09:27
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Istražite 10 najnovijih poslova na portalu posao.hr., pronađite idealnu priliku i započnite svoju novu karijeru već danas!

Nattoni International traži tehničara – Električara/Elektrotehničara (m/ž) za rad u Karlovačkoj i još nekoliko županija. Poslodavac nudi stalan radni odnos, bruto plaću od 2.400 € do 2.500 € i službeno vozilo za rad. Potrebna je srednja stručna sprema, aktivna B-kategorija vozačke dozvole, te znanje engleskog ili talijanskog jezika. Prijavite se putem linka do 25.10.2024.

MD konstrukcije d.o.o. traži Montera metalnih konstrukcija (m/ž) za rad na terenu u Hrvatskoj. Poslodavac nudi početnu plaću od 1750 € neto, osiguran prijevoz, plaćen topli obrok, troškove smještaja te dodatne pogodnosti. Prijavite se putem linka do 23.10.2024.

Villa Beller traži Voditelja objekta/Domaćicu (m/ž) za rad u Ičićima, Opatija. Idealan kandidat je komunikativan, samostalan, te poznaje engleski jezik i ima vozačku dozvolu B kategorije. Poslodavac nudi stalan radni odnos, plaću 1200-1500 € smještaj, 25 dana godišnjeg odmora i druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 28.10.2024.

PLIVA Hrvatska d.o.o. traži više kandidata za novootvorene pozicije (m/ž) za rad u Zagrebu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, pogodnosti za roditelje te dodatne novčane nagrade. Prijavite se putem linka do 27.10.2024.

Amrest Adria d.o.o. traži Djelatnika (m/ž) u restoranu KFC-a za rad u Osijeku. Nudi se ugovor na neodređeno vrijeme, fleksibilno radno vrijeme s 2 slobodna dana u tjednu, te prosječnu neto plaću od cca 1.100 €. Prijavite se putem linka do 16.10.2024.

Praonica Plat d.o.o. traži Inženjera strojarstva i Voditelja praonice (m/ž) za rad u praonici rublja u Zvekovici (Cavtat). Poslodavac nudi posao tijekom cijele godine. Prijavite se putem linka do 11.11.2024.

Baltazar d.o.o. traži Tehnologa/Kontrolora kvalitete/Voditelja procesne kontrole i Prodajni predstavnik (m/ž) za rad u Koprivnici. Posao nudi stalni radni odnos s stimulativnim uvjetima i mogućnostima profesionalnog razvoja. Potrebne su dobre vještine rada na računalu i poznavanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 19.10.2024.

Radio Sjeverni.FM traži Radijskog Voditelja (m/ž) za Ivanec. Nudi se rad u dinamičnom okruženju, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja i sudjelovanje na regionalnim festivalima. Tražimo energičnu osobu s dobrom pismenosti i željom za radom; iskustvo je poželjno, ali nije uvjet . Prijavite se putem linka do 28.11.2024.

Turisthotel d.d. / Zaton Holiday Resort traži Direktora prodaje (m/ž) za rad u Zadru. Kandidat mora imati najmanje 3 godine iskustva u prodaji u turizmu, napredno znanje engleskog jezika, analitičke i organizacijske vještine. Poslodavac nudi cjelogodišnji posao, topli obrok, službeno vozilo i mogućnost daljnje edukacije. Prijavite se putem linka do 26.10.2024.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Diplomiranog inženjera građevine (m/ž) za rad u Zagrebu. Potrebno je pet godina radnog iskustva, napredno poznavanje rada na računalu, kao i vozačka dozvola kategorije B. Poslodavac nudi plaću od 2.000 € do 2.500 € neto, uz mogućnost plaćanja smještaja za kandidate koji nisu iz Zagreba. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!

Komentirajte prvi

New Report

Close