(za 3 osobe)
1 Fant mješavina za zapecenu tjesteninu s rajcicom i tunom
250 g tjestenine Fusilli Zlato polje
110 g Eva tune u vlastitom soku
100 g Kukuruza šecerca Podravka
100 g vrhnja za kuhanje
1. Sadržaj vrećice Fanta isipajte u 800 ml vode i 100 ml vrhnja.
2. Lagano miješajući zagrijavajte dok umak ne zakipi pa kuhajte 1 minutu.
3. U posudu za pečenje usipajte nekuhanu tjesteninu, dodajte ocijeđenu tunu i kukuruz šećerac.
4. Prelijte pripremljenim umakom i lagano promiješajte.
5. Pecite 30-ak minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C.
Savjet: Osim s tunom, jelo možete pripremiti i s EVA Skuša filetima u maslinovu ulju, što će obogatiti nutritivnu vrijednost jela.
Vrijeme pripreme: 40 minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno
Izvor: Coolinarka.com
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu