(za 6 osoba)
1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja
1. Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
2. Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
3. Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice.
4. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom.
5. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
6. Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.
Savjet: Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.
Vrijeme pripreme: 30 minuta
Zahtjevnost: jednostavno.
Izvor: Coolinarka.com
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu