(za 4 osobe)
1 veći odrezak od ramsteka bez kosti (debljine 2 cm)
2 žličice Vegete Natur Chilli (6 g)
200 g narezane lisnate salate (nekoliko listova zelene salate kristalke, rikule, crvenog radiča, potočarke)
100 g cherry rajčice
100 g salatnog krastavca
60 ml maslinova ulja
ocijeđen limunov sok
1. U zdjeli za salatu pripremite na rezance narezanu salatu, narezane rajčice i krastavac.
2. Na dasku pospite Vegetu Natur Chili (u debljam sloju) i na nju stavite odrezak.
3. Nekoliko puta ga okrenite da se obloži Vegetom Natur Chilli pa stavite na zagrijanu i nauljenu grill tavu.
4. Popecite odrezak na jačoj vatri s obiju strana nekoliko minuta. Zatim odrezak stavite na dasku te još topao narežite na tanke ploške.
Posluživanje: Meso stavite na salatu, nakapajte maslinovim uljem i limunovim sokom, promiješajte i poslužite.
Savjet: Možete pripremiti i brusketu tako da na popečenu plošku kruha stavite začinjenu salatu i preko nje narezano meso.
Izvor: Coolinarka.com