(za 6 osoba)
8 velikih krumpira
3 žlicice Vegete Natur univerzal
300 g šunke za pizzu
500 ml Passate Podravka
4 žlice maslinova ulja
2 žlicice Vegeta Maestro origana
300 g mozzarelle
1. Krumpire dobro operite i osušite.
2. Svaki krumpir zarežite i unutrašnjost natrljajte Vegetom Natur univerzal, stavite u posudu za pecenje kojoj ste dno prekrili vodom i pecite 30 minuta u prethodno zagrijanoj pecnici na 200 °C.
3. Izvadite krumpire i u svaki režanj krumpira stavite plošku šunke, zalijte pasiranom rajcicom u koju ste dodali maslinovo ulje i origano, svaki krumpir pospite naribanom mozzarellom i zapecite 7 minuta, odnosno tako dugo dok se sir ne otopi.
4. Poslužite odmah uz čašu piva.
Savjet: Za ovakvu malo drugaciju pizzu najbolji su licki krumpiri.
Vrijeme pripreme: 45 minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno
Izvor: Coolinarka.com
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu