(za 4 osobe)
600 g pilećeg filea
50 g krem sira
1 žlica narezanoga mladog luka (zeleno lišće)
1-2 žlice meda
2 crvene paprike
2 zelene paprike
300 g šampinjona
1 žlica Vegeta Grill Classic 30g
4 žlice Senfa rustica Podravka
1. Piletinu narežite na odreske, po potrebi malo potucite, a kozji sir pomiješajte s lišćem mladoga luka.
2. Svaki odrezak premažite s 1-2 žličice kozjeg sira, preklopite i pričvrstite čačkalicama.
3. Nadjevene odreske premažite medom, pospite Vegetom Twist grill i stavite na zagrijane rešetke roštilja koje ste prije toga premazali uljem.
4. Pecite ih sa svake strane 5-7 minuta.
5. Paprike očistite i prerežite po duljini.
6. Šampinjone također očistite, pa ih s bijelim dijelom mladog luka i paprikama popecite na rešetki na kojoj ste pekli meso.
Posluživanje: Uz pečene pileće odreske poslužite senf i povrće s roštilja.
Savjet: Za pripremu ovog jela možete rabiti i tvrdi kozji sir. U tom slučaju sir naribajte prije nadijevanja. Med prije premazivanja malo zagrijte.
Vrijeme pripreme: 50 minuta.
Složenost: jednostavno.
Izvor: Coolinarika.com