PIK kobasice su tako dobre da su sve najbolje!

Autor: Sponzorirani članak , 03. prosinac 2013. u 16:00
Široki asortiman - Panona, Panona s paprikom, Zimska, Čajna, Vrbovečka i Milanska - zadovoljit će različite ukuse gurmana svih generacija

Široki asortiman – Panona, Panona s paprikom, Zimska, Čajna, Vrbovečka i Milanska – zadovoljit će različite ukuse gurmana svih generacija.

Kreativna sloboda je neophodna u stvaranju svakog umjetnika, bez obzira je li riječ o slikarstvu ili gastronomiji pa će se gurmani koji žele birati između širokog asortimana najboljih proizvoda – zasigurno će se odlučiti za jednu od PIK trajnih kobasica. 

Široki asortiman – Panona, Panona s paprikom, Zimska, Čajna, Vrbovečka i Milanska – zadovoljit će različite ukuse gurmana svih generacija. Svaka od PIK trajnih kobasica posebna je po svojoj aromi, kombinaciji začina, granulaciji mesa i izuzetnom gastro doživljaju. 

Idealan obrok nezamisliv je bez Čajne ili Zimske salame koje su zasigurno omiljeni odabir mlađih generacija, no i stariji mesoljupci uživaju u poznatim okusima koji ih često vraćaju u djetinjstvo. Panona, Panona obogaćena s paprikom i Milanska salama premium su proizvodi namijenjeni pravim znalcima koji s pravom očekuju ništa manje od savršenog okusa i mirisa.

PIK trajne kobasice odlične su za pripremu bogatih sendviča svih vrsta – toasta, piadina, tramezzina, ciabatta, somuna, "francuza" – cocktail zalogaja, hladnih plata, ali mogu biti i zanimljiv dodatak jelima poput fritaja, mesnih jela te svima omiljenih pizza.

Tradicija proizvodnje najfinijih trajnih kobasica u PIK Vrbovcu stara je više od 50 godina, a odlikuje se izvanrednim recepturama, korištenjem isključivo najkvalitetnijih komada mesa, biranih začina te ljubavlju s kojom PIK stručnjaci rade na pripremi postojećih delicija i osmišljavanju svakog novog proizvoda. 

Nova tvornica za proizvodnju PIK trajnih kobasica vrhunac je suvremene tehnologije te se sa sigurnošću može reći kako je najmodernija u Hrvatskoj i regiji. Inovativnost i praćenje svjetskih trendova uvijek su bili imperativ u PIK-u, no istovremeno poštuje se tradicija i domaće recepture koje PIK majstori ljubomorno čuvaju već desetljećima. 

Vrbovec ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje mesa, stoga niti ne čudi da su i brojni turisti koji posjećuju jadransku obalu tijekom ljetnih mjeseci oduševljeni upravo PIK kobasicama. Svake godine sve veći broj ljubitelja dobrog zalogaja iz različitih zemalja Europe i svijeta odlučuje se za neku od PIK zvijezda.

Milanska salama je izrađena od najkvalitetnijih komada mesa i biranih začina. Salama je sitne granulacije i velikog promjera, sadrži prirodnu plemenitu plijesan koja joj daje blagu aromu koja je specifična za salame mediteranskog područja.

Panona salama je salama velikog promjera proizvedena po vlastitoj PIK recepturi, ali u tradicionalnom stilu od krupno mljevenog svinjskog mesa uz dodatak prirodnih začina – češnjaka i cijelog zrna papra.
Panona salama s paprikom je jedinstven proizvod i po recepturi s blagim okusom paprike i po velikom promjeru salame, što je čini idealnom za sve ljubitelje nježnih okusa i gurmanskih sendviča. 

Čajna kobasica je oduvijek bila omiljena kobasica za sve prilike. Njezin blagi, a istovremeno bogat okus čini je idelanom kobasicom za svaku prigodu. 

Zimska salama je proizvedena od najkvalitetnijeg crvenog mesa s pažljivo biranim prirodnim začinima i blagom notom plijesni. Ugodnog je okusa i nježne konzistencije.

Vrbovečka kobasica je spoj vrhunske kvalitete i domaćeg okusa, karakterizira je dodatak paprike koja doprinosi ponešto izraženijem okusu.

New Report

Close