Norveški desert s bobičastim voćem

Autor: Promo , 24. kolovoz 2018. u 08:25
FOTO: Press

Pripremljene kornete sa šlagom i voćem poslužite odmah kako se kornet ne bi navlažio.

300 ml vrhnja za šlag
1 Šlag fix Dolcela                              
200 g bobičastog voća (maline, kupine,borovnice)
4 veća korneta za sladoled

Za ukrašavanje:
listići metvice

1. Vrhnje za šlag dobro ohladite.
2. U visoku usku posudu uspite ohlađeno vrhnje te ga tucite električnom miješalicom oko 2 minute.
3. Dodajte šlag fix te nastavite miješati još minutu. Umiješajte oko 150 g bobičastog voća.
4. Dobivenim šlagom napunite kornete i ukrasite preostalim bobičastim voćem.
5. Pospite listićima metvice i poslužite.

Savjet: Pripremljene kornete sa šlagom i voćem poslužite odmah kako se kornet ne bi navlažio.
Vrijeme pripreme: 20 minuta.
Zahtjevnost:  Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com

New Report

Close