(za 4 osobe)
1 limun
2 češnja češnjaka
50 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
1 krastavac (150 g)
1 luk (60 g)
200 g malih rajčica (cherry rajčica)
1 Podravka bijeli grah (800 g)
150 g Kukuruza šećerca Podravka
1 EVA tuna komadi u vlastitom soku (160 g)
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
1 žlica nasjeckanog peršina
1. Iscijedite sok limuna u posudu za serviranje.
2. Dodajte nasjeckani češnjak i maslinovo ulje.
3. Narežite krastavac, luk, cherry rajčice i dodajte u zdjelu
4. Ocijedite grah iz limenke, kukuruz šećerac, EVA tunu i dodajte ostalom povrću u zdjeli.
5. Sve dobro izmiješajte.
6. Posolite i poparite prema potrebi.
7. Pospite peršin preko salate.
Poslužite ohlađeno.
Savjet: Prije pripreme salate poželjno je rajčice držati u hladnjaku barem 10-ak minuta.
Vrijeme pripreme: 15 minuta
Zahtjevnost: Srednje zahtjevno
Izvor: Coolinarika.com