Kuhana govedina s umakom od hrena

Autor: Poslovni.hr , 26. rujan 2018. u 08:00
Foto: promo

Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.

(za 4 osobe)

500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka 
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
Sol
50 ml jabučnog octa
Žličica šećera

1. U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi.
2. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
3. Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina.
4. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.
5. Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.

Savjet: Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.
Vrijeme pripreme: 60 minuta
Složenost: jednostavno

Izvor: Coolinarka.com

Komentirajte prvi

New Report

Close