(za 4 osobe)
500 ml vode
1 Vegeta Natur povrtna kocka
600 g govedine za juhu
Umak od hrena:
150 g hrena
300 ml goveđe juhe
200 g jabuka
Sol
50 ml jabučnog octa
Žličica šećera
1. U vruću vodu stavite Vegetu Natur povrtnu kocku, govedinu i pustite da zakipi.
2. Potom smanjite vatru i kuhajte tako dugo dok meso ne postane mekano.
3. Hren ogulite, naribajte i zalijte pripremljenom juhom u kojoj se kuhala govedina.
4. Dodajte naribane jabuke, sol, ocat i šećer i kratko prokuhajte.
5. Poslužite s kuhanom govedinom i kukuruznim kruhom.
Savjet: Kad želite fino i sočno meso, uvijek ga stavite kuhati u vruću vodu. Vruća voda zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.
Vrijeme pripreme: 60 minuta
Složenost: jednostavno
Izvor: Coolinarka.com
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu