(za 4 osobe)
500 ml vode
200 g buče
200 g poriluka
100 g korijena celera
2 žlice lišća celera
1 Vegeta Natur goveđa kocka
2 žlice bučina ulja
1 žlica bučinih sjemenki
1. U kipuću vodu stavite očišćenu i narezanu buču, poriluk i celer.
2. Dodajte Vegetu Natur goveđu kocku i kuhajte 10-ak minuta.
3. Maknite s vatre i stavite u blender, dodajte lišće celera i miksajte nekoliko minuta.
4. Pripremljenu juhu poslužite odmah pokapanu bučinim uljem i posipanu sjemenkama.
Savjet: Poriluk možete zamijeniti lukom.
Vrijeme pripreme: 20 minuta
Složenost: jednostavno
Izvor: Coolinarka.com
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu