(za 4 osobe)
1 Krem juha od špinata Podravka
4 jaja
3 žlice ulja
Vegeta Maestro šareni papar
200 g Pire krumpira Podravka
20 g maslaca
200 ml mlijeka
1 žličica soli
1. Za pripremu umaka sadržaj vrećice uspite u 500 ml mlake vode.
2. Miješajte penjaćom sve dok juha ne zarije. Kuhajte na laganoj vatri 5 minuta neprestano miješajući.
3. Zagrijte 400 ml vode do vrenja, posolite i maknite s vatre.
4. Dodajte mlijeko i umiješajte pire krumpir te miješajte da se zgusne.
5. Na zagrijanim ulju ispecite jaja na oko.
6. Pečena jaja poslužite s umakom od špinata i pire krumpirom.
Savjet: Za jednostavno jelo umjesto pečenih jaja možete poslužiti popečene hrenovke.
Vrijeme pripreme: 25 minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno
Izvor: Coolinarka.com
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu