(za 4 osobe)
6 jaja
2 češnja češnjaka
80 g naribanog parmezana
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
4 žlice maslinovog ulja
100-200 ml slatkog vrhnja
2 EVA tuna salate Mediterana (2 x 115 g)
120 g rikule
1. Izmiješajte jaja, vrhnje, nasjeckani češnjak i parmezan.
2. Posolite i popaprite.
3. Na zagrijanu 1 žlicu ulja u tavicu (Ø 22 cm) stavite ¼ smjese jaja i vrhnja.
4. Pecite nekoliko minuta dok smjesa nije zapečena.
5. Na polovicu pečene fritaje rasporedite ¼ ukupne smjese EVA Tuna salate Mediterana i preklopite drugom polovicom fritaje.
6. Isti postupak ponovite i za preostale 3 fritaje.
7. Poslužite toplo s rikulom.
Savjet: Ako želite fritaju peći s jedne strane, posudu možete prekriti poklopcem tako da para zgrušava jaja odozgo.
Vrijeme pripreme: 25 minuta
Zahtjevnost: jednostavno
Izvor: Coolinarika.com