(za 4 osobe)
250 g Tjestenina penne s jajima Zlato polje
100 g Čajne kobasice Podravka
150 g cherry rajčica
2 žlice nasjeckanog peršina
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
Za preljev:
60 ml maslinova ulja
3 žlice limunova soka
1. Tjesteninu skuhajte u posoljenoj vodi, ocijedite i ohladite.
2. Čajnu kobasicu narežite na ploške, cherry rajčice na polovice, a peršin sitno nasjeckajte.
3. Preljev pripremite od maslinovog ulja i limunova soka.
4. Ohlađenoj tjestenini dodajte čajnu kobasicu, rajčice i peršin.
5. Poparite, prelijte preljevom, lagano promiješajte i poslužite.
Savjet: Sastojke za hladnu salatu možete pripremiti ranije, a prije posluživanja promiješajte, začinite i poslužite. Preljev možete posuti i komadićima mladog luka.
Vrijeme pripreme: 25minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno
Izvor: Coolinarka.com