80 g čokoladnog integralnog keksa
1 Puding čokolada s komadićima naranče Dolcela
3 žlice šećera
500 ml mlijeka
60 g grubo nasjeckanih poprženih lješnjaka
Za ukrašavanje:
Čokoladni listići
1. Keks razmrvite na komadiće i rasporedite u čaše za posluživanje.
2. Prašak za puding pomiješajte sa šećerom i 5 žlica mlijeka da dobijete homogenu smjesu. Preostalo mlijeko zagrijte do vrenja, maknite s vatre i umiješajte razmućeni puding. Kuhajte 1-2 minute uz miješanje, te vruć 3. razlijte u čaše preko keksa tako da napunite ½ čaše.
4. Puding pospite nasjeckanim lješnjacima i preko njih ostatak pudinga.
Posluživanje: Puding prije posluživanja dobro ohladite, pospite preostalim lješnjacima i čokoladnim listićima.
Savjet: U puding možete dodati i liker od lješnjaka.
Vrijeme pripreme: 20 minuta
Zahtjevnost: Jednostavno
Izvor: Coolinarka.com