1 Cheesecake Dolcela
3 žlice mlijeka
60 g maslaca
2 žlice Kokosova brašna Dolcela
300 g krem sira
200 ml kokosova mlijeka
1 Kompot Ananas Podravka
2 žlice Kokosova brašna Dolcela
1. Mješavini za podlogu dodajte kokosovo brašno, navlažite mlijekom i dobro promiješajte.
2. Dodajte otopljeni maslac, promiješajte i ravnomjerno rasporedite u kalup za torte promjera 24 cm. Utisnite žlicom da dobijete podlogu i stavite u hladnjak na 20 minuta.
3. Ananas iz kompota (300 g) usitnite u pire, a ostatak narežite.
4. Pomiješajte mlijeko i kokosovo mlijeko, dodajte prašak za pripremu kreme. Miješajte električnom miješalicom da dobijete kremu.
5. Dodajte sir i pire od ananasa te nastavite miješati dok ne dobijete jednoličnu kremu. Kremu nanesite na ohlađenu podlogu.
6. Cheesecake ostavite u hladnjaku najmanje 2 sata prije posluživanja.
7. Kokosovo brašno zagrijte u tavi do zlatne boje (tostirajte) i ohladite.
Posluživanje: Po površini torte složite narezani ananas, pospite popečenim kokosom i poslužite.
Savjet: Na isti način možete napraviti i male tortice.
Vrijeme pripreme: 35 minuta
Zahtjevnost: jednostavno
Izvor: Coolinarka.com